20 jaar Skippies Rope Skipping

31 augustus 2015

skipperella400

Rope Skipping begint waar touwtje springen eindigt! De Skippies bestaan 20 jaar en dat gaan we samen vieren. Op 24 en 25 oktober 2015 wordt “CC De Borre” omgetoverd tot een “Skippiespektakel ”. Wij, De Skippies brengen dan cultuur en sport daadwerkelijk tot één geheel.

Skipperella

Met Skipperella gaan we op reis doorheen 20 jaar Skippies. Een voorstelling van de oprichter, bezieler van De Skippies, Goedele Peeters. Gedurende de voorstelling gaan we ludiek, jaar tot jaar naar alle landen waar “Skipperella” ooit deelnam aan kampen, EK en WK.

Tentoonstelling 20 jaar Skippies

Daarnaast zal er een tentoonstelling plaats vinden van 20 jaar Skippies.

Optreden van Daylight Comes

Op zaterdagavond na de show kan je nog mee genieten van een staaltje muziek. De hipste partyband van Bierbeek en omstreken. Laat je swingen op de muziek van vroeger en nu. Nadat zij hun nieuwe release  hebben voorgesteld, zullen enkele Dj’s het feestje verder zetten tot in de vroege uurtjes.

Programma

  • Voorstelling “Skipperella”                      zaterdag 24 oktober : 19u00  en  zondag 25 oktober: 15u00
  • Tenstoonstelling 20 jaar Skippies         zaterdag 24 en zondag 25 oktober
  • Optreden “Daylight Comes”                  zaterdag 24 oktober : 22u00 ( deuren: 21u30)

Tickets

Tickets kan je via http://20jaar.skippies.be bestellen.