Club

Skippies is ontstaan onder impuls van de coach , Goedele Peeters , en ouders van de skippers . Vanaf 6 jaar kan je bij ons komen skippen. We hebben ook een volwassenen team dat rope-skippen recreatief beoefend. Verder omvat Skippies ook een groot competitie en demonstratie gedeelte.

Structuur

Alhoewel we een clubwerking met veel aandacht voor het individu hoog in het vaandel dragen zijn we ervan overtuigd dat elke goede club gedragen moet worden door een sterke formele structuur en organisatie.

structuur

Doel

Het doel van Skippies is mensen, maar vooral kinderen in beweging te brengen op een aangename manier. Beweging op een verantwoorde manier en dit onder begeleiding van gediplomeerde trainers. Omdat sport gezond is voor geest en lichaam.

Mission Statement

Door zorgzaam om te gaan met de sportgegevens die we kennen, en hebben,proberen we met onze specialisten, al onze mensen en vooral kinderen, meisjes maar ook jongens deze sport te laten beleven. Binnen een gezond bestuursbeleid streven we naar herkenning op economisch vlak bij onze potentiële sponsors. Door wisselwerking met Gemeente(n) en scholen creëren we onze grootste bron van nieuwe leden. Recreatief maar ook competitief willen wij onze leden de kans geven onafhankelijk van leeftijd, geslacht of nationaliteit aan bod te komen en dit naar hun eigen mogelijkheden binnen onze verschillende niveau’s, groepen. Een gezonde sport beleven, en dit in evenwichtig met een gezonde geest binnen een sociale atractieve omgeving is ons streven. Wij willen de beste sportvereneging zijn en blijven binnen groot Leuven op alle vlak, en dit door onze doelstellingen op te volgen en constant in vraag te stellen.Op die manier zorgen wij dat we niet alleen de beste, en aangenaamste club zijn, op de regio, maar ook de grootste.

IKGym

IKGym kan beschouwd worden als een prototype van een specifiek evaluatie- en registratiesysteem voor sportorganisaties en gymnastiekclubs in het bijzonder. Skippies behaalde het IKGym certificaat.

ikgym